Bell Schedule

 

 

Two Rivers HS Bell Schedule – #1

Monday, Tuesday, Wednesday, Friday

Period                         Start                End                             Length

Period 1                      7:45 am          9:15 am                      90 minutes

Passing                       9:15 am           9:20 am                       5 minutes

Period 2                      9:20 am           10:45 am                     85 minutes

Lunch                         10:45 am         11:10 am                     25 minutes

Passing                       11:10 am         11:15 am                     5 minutes

Period 3                      11:15 am         12:40 pm                    85 minutes

Passing                       12:40 pm         12:45 pm                     5 minutes

Period 4                      12:45 pm        2:10 pm                      85 minutes

Period 5 (optional)    2:15 pm          3:15 pm                      60 minutes

 

 

rE

Two Rivers HS Bell Schedule – #2 Thursdays

Sep 23, Dec 2, Feb 16, Mar 17, Apr 21

Period                         Start                End                             Length

Period 1                      7:45 am          8:45 am                      60 minutes

Passing                       8:45 am           8:50 am                       5 minutes

Period 2                      8:50 am           9:55 am                       65 minutes

Passing                       9:55 am           10:00 am                     5 minutes

Period 3                      10:00 am         11:00 am                     60 minutes

Lunch                         11:00 am         11:25 am                     25 minutes

Passing                       11:25 am         11:30 am                     5 minutes

Period 4                      11:30 pm        12:30 pm                    60 minutes

 

Parent-Teacher Conferences- 8/22, 10/13 and 3/9 from 1:30 pm – 7:00 pm

 

 

 

 

Two Rivers HS Bell Schedule –#3

 Advisory Schedule

Period                         Start                End                             Length

Period 1                      7:45 am          8:55 am                      70 minutes

Passing                       8:55 am           9:00 am                       5 minutes

Advisory                    9:00 am          10:00 pm                    60 minutes

Passing                       10:00 am         10:05 am                     5 minutes

Period 2                      10:05 am         11:15 am                     70 minutes

Lunch                         11:15 am         11:40 am                     25 minutes

Passing                       11:40 am         11:45 am                     5 minutes

Period 3                      11:45 am         12:55 pm                    70 minutes

Passing                       12:55 pm         1:00 pm                       5 minutes

Period 4                      1:00 pm          2:10 pm                      70 minutes

 

 

Two Rivers HS Bell Schedule – #4

District Short Day Schedule

August 23-26, Dec 21, May 22, 23, 24, 25 & 26

Period                        Start               End                            Length

Period 1                    7:45 am         8:35 am                     50 minutes

Passing                     8:35 am          8:40 am                      5 minutes

Period 2                    8:40 am         9:30 am                     50 minutes

Passing                     9:30 am          9:35 am                      5 minutes

Period 3                    9:35 am         10:25 am                   50 minutes

Lunch                                    10:25 am       10:50 am                   25 minutes

Passing                     10:50 am       10:55 am                   5 minutes

Period 4                    10:55 am       11:45 pm                   50 minutes